Over Houtunit8b

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik heb, na verschillende technische opleidingen waaronder MTS en HTS bouwkunde en een cursus meubelmaken en na een aantal technische beroepen, een eigen meubelmakerij opgericht.

Ik ben een eigen bedrijf begonnen omdat ik wil doen wat ik het leukste vind en dat is het klantcontact en het ontwerpen en maken van meubels.

In mijn werkplaats maak ik het meubelstuk waarna ik het installeer of plaats op locatie. Dit meubelstuk kan van hout zijn maar kan ook van een ander materiaal of een combinatie van materialen zijn. De meubels die ik maak zijn onder andere kasten, banken, tafels, bureaus, tv-meubels, stoelen en kindermeubels.

Voorafgaand aan het realiseren van het meubelstuk, praat ik graag met u over uw eisen en wensen waarna ik een ontwerp maak dat ik met u bespreek. U kunt ook zelf een ontwerp of een foto aandragen. Het ontwerp maak ik met een 3D-computerprogramma wat het mogelijk maakt om u het ontwerp driedimensionaal te laten zien.

U kunt mij bereiken via het telefoonnummer of het e-mailadres onder aan de pagina’s of via het contact formulier (zie link rechtsboven de pagina’s).