Over Houtunit8b

De kracht van Houtunit8b is dat er veel aandacht besteed wordt aan uw eisen en wensen en aan het meubelontwerp. Daarnaast wordt u regelmatig geinformeerd over de voortgang. Ook wordt het meubelontwerp en de offerte in detail doorgenomen zodat de klant krijgt wat hij verwacht. Er wordt gewerkt met materialen van hoge kwaliteit maar ook de kwaliteit van het afgeleverde meubelstuk ligt op een hoog nivo.

Houtunit8b maakt meubels zoals kasten, banken, tafels, bureaus, tv-meubels, inbouwkasten, stoelen en kindermeubels. De meubels worden veelal op maat gemaakt en in opdracht van particulieren en bedrijven. Naast massief hout wordt er ook gebruik gemaakt van plaatmaterialen (interieurbouw).

Na een eerste vrijblijvend gesprek waarin we kijken of we wat voor elkaar kunnen beteken en uw eisen en wensen kunnen doornemen, wordt er een meubelontwerp gemaakt. Eventueel kunt u zelf een ontwerp aandragen. Er wordt een offerte gemaakt zodra het meubelontwerp is goedgekeurd. De offerte wordt met u doorgenomen zodat u krijgt wat u verwacht.

De meubels die ik realiseerĀ  plaats ik veelal in Twente (omgeving Enschede, Hengelo, Boekelo, Haaksbergen) maar het komt ook voor dat dit buiten Twente is.

Wilt u een mooi en uniek meubelstuk? Bel of mail dan naar Houtunit8b!

0616474832

info@houtunit8b.com